lördag 6 september 2008

Catering Stockholm

Catering är en viktig del av alla tillfällen då vi träffas. Det kan vara av privat karaktär - bröllop och födelsedagar men även arbetsrelaterat - konferenser och möten. Catering kan behövas för stora tillställningar som bröllop men även det mindre företagets årsmöte behöver förplägnad.

I Stockholm finns det en fantastisk mängd restauranger som erbjuder catering. Inte alla är specialiserade på sin cateringverksamhet, utan många hanterar den på sidan av sitt dagliga slit. Det innebär kanske att de inte kan erbjuda serveringspersonal eller lokal på samma sätt som en specialiserad cateringfirma, men det är ju inte alltid nödvändigt.

Om vi börjar med att titta på specialiserade företag kan vi som exempel ta Annorlunda Catering. De kan garanterat hantera hela din fest. De kan till exempel hjälpa dig att boka stora salen in Konserthuset med plats för 1770 personer om du vill.

På andra sidan av spektrat finns företag som hjälper till med "minimal catering" för alla de tillfällen som kräver take-away mat av högre kvalitet än de vanliga pizzorna. Aptit.se är det tydligaste exemplet på detta. Eftersom som det finns en stor mängd jämförbara leverantörer på deras sida är det enklare att välja en leverantör. Att Aptit dessutom hanterar transport, betalning och support underlättar valet naturligtvis ytterligare.

Mellan dessa ytterligheter finns det som sagt väldigt många restauranger som erbjuder catering i något mindre skala. Man kan välja en lokal restaurang, eller någon som specialiserat sig på någon intressant mat kategori. Sushi catering kanske kan vara något? Eller varför inte en libanesisk Meze?

continue reading)

Inga kommentarer: